Intensivutbildning / boende

Vår intensivutbildning för körkort är mycket populär både lokalt och bland elever från andra orter i Sverige. Intensivutbildningen är på 2 veckor + prov. Under den tiden så går man på våra lärarledda teorilektioner, läser teori självständigt varvat med körlektioner. Antal körlektioner är individuellt för varje elev (beroende på förkunskaper).

  • Risk 1 (teoretisk kurs som handlar om riskerna i trafiken med trötthet, alkohol, droger, distraktion mm)
  • Risk 2 (halkbanan). Halkbanan kör vi i Falun som är ca 8 mil från Mora och i det ingår även en del landsvägskörning för var och en på vägen dit eller hem.

Efter dessa 2 veckor är det dags för prov. Vi försöker boka upp så att man har dessa så snart som möjligt efter utbildningen. Proven kan vara veckan efter, under förutsättning att man är klar med utbildningen, vilket är målet men är också individuellt beroende på förkunskaper. Provtiderna beror även på när Trafikverket har tider. Proven är sammanhållna och både teoriprov och körprov bokas vid samma tillfälle och bör bokas så nära inpå varann som möjligt.

Kom ihåg att körkortstillstånd måste vara klart och att du har en godkänt legitimation.

Boende och utbildning under samma tak

Vi har eget boende som ryms inom Trafikskolans väggar, 175kr/dygn. Egna lakan och handdukar medtages. Tillgång till dusch, kök och TV-rum finns. Allt är samlat under samma tak. Datorerna är tillgängliga dygnet runt för intensiv-elever. Vid ankomst till Mora kan vi hämta vid resecentrum. Se priser under Utbildning och priser
Boka i tid speciellt för vår och sommar!